Telefoon Doorschakelen

Uw telefoon doorschakelen

Van uw bedrijf wordt altijd verwacht dat het de telefoon netjes, snel en vriendelijk opneemt. Maar voor de kleinere bedrijven is dat wel eens een probleem. Bijvoorbeeld als u in vergadering zit, bij een klant of dat de er even niemand beschikbaar is om op de telefoon te letten. In dat geval is het enorm handig als u de telefoon even kunt doorschakelen.

Telefoon doorschakelen met *21

Bij de meeste telecombedrijven en mobiele telefoon is het doorschakelen van de telefoon erg eenvoudig. Door *21*telefoonnummer# in te toetsen is dat al gebeurd. Het telefoonnummer krijgt u dan van ons. Met #21# deactiveert u de doorschakeling.

Telefoon doorschakelen met *61

Door *61*telefoonnummer3 in te toetsen schakelt uw telefoon pas na 5 keer overgaan door. Zo heeft u de gelegenheid de telefoon zelf te beantwoorden en als dat niet lukt schakelt de telefoon automatisch door.

Telefooncentrales doorschakelen

Voor de kleinere telefooncentrales raadpleegt u het beste internet of de handleiding, maar ook dan vergt het een eenvoudige handeling. Bij de grotere centrales moet de doorschakelfunctie vaak geprogrammeerd worden. Echter ook dat is meestal een kleine handeling.

Telefoon doorschakelen naar CCA?

Uw telefoon kunt u dag en nacht doorschakelen naar CCA. Maak gebruik van een proefabonnement, om onze service uit te proberen. Wij beantwoorden graag uw telefoon!

Ja, ik wil graag informatie!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.