Tarieven Telefoonservice

Tarieven telefoonservice

CCA Telefoonservice onderscheid zich niet perse met de goedkoopste telefoonservice tarieven. Maar CCA biedt u wel telefoonservice tarieven met de beste prijs/prestatieverhouding! Voor onze goede telefoonservice betaald u een bedrag wat het uiteindelijk echt waard zal zijn. Wij zorgen er voor dat uw klanten blijven denken dat zij u of een van uw medewerkers aan de telefoon hebben.

Kwaliteit van onze telefoonservice

Onze telefoonservice biedt u de beste kwaliteit van telefoonbeantwoording. Onze medewerkers beantwoorden de telefoon professioneel, snel en deskundig. Wij beschikken over vaste medewerkers met jarenlange ervaring. Voor informatie over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Betrokken en persoonlijk

Omdat onze medewerkers nauwelijks wisselen, hebben zij meer met uw bedrijf dan een willekeurige telefoniste. Onze medewerkers kennen uw bedrijf, weten wie er werkt en zijn daarmee betrokken en en persoonlijk. Dit heeft alle voordelen voor uw klanten.

Onze telefoonservice tarieven opvragen

Vul het formulier in en u ontvangt direct en online onze telefoonservice tarieven. En dat niet alleen; u komt ook nog eens in aanmerking voor een proefabonnement zodat u zich zelf kunt overtuigen van onze kwaliteit.

Tarieven Telefoon Service

Ja, ik wil graag informatie!

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.