Telefoon Doorschakelen

Uw telefoon doorschakelen

Van uw bedrijf wordt vaak verwacht dat het de telefoon netjes, snel en vriendelijk opneemt. Het is belangrijk om optimaal bereikbaar te zijn voor alle zakelijke contacten. Maar voor de kleinere bedrijven is dat wel eens een probleem. Bijvoorbeeld als u in vergadering zit, bij een klant bent of dat er simpelweg even niemand beschikbaar is om op de telefoon te letten. In dat geval is het enorm handig als u de telefoon even kunt doorschakelen naar onze telefoonserice. Op die manier zorgt u ervoor dat u toch goed bereikbaar bent en klanten niet misloopt.

Telefoon doorschakelen met *21

U kunt er voor kiezen om uw vaste telefoon rechtstreeks door te schakelen naar een ander telefoonnummer of een mobiele telefoon. Zo bent u altijd bereikbaar, ook onderweg! Bij de meeste telecombedrijven en mobiele telefoons is het doorschakelen van de telefoon erg eenvoudig. Door *21*telefoonnummer# in te toetsen is dat al gebeurd. Het telefoonnummer krijgt u dan van ons. Met #21# deactiveert u de telefoondoorschakeling. Dit is ideaal bij het inzetten van CCA Telefoonservice.

Telefoon doorschakelen met *61

Een andere optie is om uw telefoon door te schakelen met *61. Door *61*telefoonnummer in te toetsen schakelt uw telefoon pas na 5 keer overgaan door. Zo heeft u de gelegenheid de telefoon zelf te beantwoorden en als dat niet lukt, omdat u bijvoorbeeld net in een belangrijke bespreking zit, schakelt de telefoon automatisch door, bijvoorbeeld naar CCA Telefoonservice.

Telefooncentrales doorschakelen

Voor de kleinere telefooncentrales raadpleegt u het beste internet of de handleiding, maar ook dan vergt het een eenvoudige handeling. Bij de grotere centrales moet de doorschakelfunctie vaak geprogrammeerd worden. Echter, ook dat is meestal een kleine handeling.

Telefoon doorschakelen naar CCA?

Uw telefoon kunt u doorschakelen naar CCA Telefoonservice. Als u niet in de gelegenheid bent om uw zakelijke telefoon op te nemen, doen wij dat voor u bij onze Telefoonservice vanuit Arnhem! We zijn goed in ons vak. Om u hier ook van te overtuigen kunt u gebruik maken van een proefabonnement om onze service voor telefoondoorschakelen uit te proberen. Onze medewerkers zorgen voor een professionele en persoonlijke teleservice geheel aangepast aan uw wensen. Neem contact op met CCA door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op: 088-1000700 Wij beantwoorden graag uw telefoon!

Diensten van CCA

U kunt bij CCA terecht voor onder andere:

Telefoon Doorschakelen

Ja, ik wil graag informatie!

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.