Telefoondienst

Telefoondienst inschakelen?

Voor kleinere bedrijven is het lastig om continu bereikbaar te zijn. Terwijl dat voor installatiebedrijven, bedrijven in de zorg, uitvaartondernemingen toch echt noodzakelijk is. Voor deze bedrijven biedt onze telefoondienst uitkomst.

Hoe werkt onze telefoondienst

Uw telefoon kun doorschakelen naar onze telefoonlijnen. Onze centrale herkent dat er voor uw bedrijf wordt gebeld en onze medewerkers beantwoorden de telefoon met uw firmanaam. Onze medewerkers hebben instructies volgens welke zij moeten handelen. Moeten zij bijvoorbeeld een bericht noteren of moeten zij alsnog met u contact opnemen?

Telefoondienst ontlast uw medewerkers en verbetert de service

Natuurlijk heeft u als ondernemer of uw hardwerkende medewerkers wel eens een rustmoment verdiend. Als dan net dat ene telefoontje volgt, is het moeilijk de telefoon ‘met een glimlacht te beantwoorden’. Onze telefoondienst neemt u dat graag uit handen en filtert de onnodige telefoontje zodat u aan uw rust toekomt.

Telefoondienst uitproberen

Als u de telefoondienst wil uitproberen, neem dan contact op met via het telefoonnummer op deze website. Of vul het formulier in, wij nemen dan direct contact met u op.

Telefoondienst

Ja, ik wil graag informatie!

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.